Samen sporten

sportkunstenaar

Woon je in de omgeving van Rotterdam, noord of west – Overschie, Schiedam, Blijdorp of daar in de buurt? Dan zijn er extra mogelijkheden:

  • Ik kan je persoonlijk begeleiden bij het sporten. Dat kan in het begin handig zijn:  voor de aanspraak, als stok achter de deur, voor een goede trainingsaanpak en dito techniek. Totdat je je draai en/of andere sportmaatjes hebt gevonden. Want het doel is wel dat je op eigen benen leert te staan. Neem contact op over de mogelijkheden voor personal training.
  • Ook als je wilt sporten voor je hoofd, dus bij somberheid, angst en stress, kan ik je daarbij begeleiden. Dat wordt wel runningtherapie genoemd, maar het hoeft wat mij betreft geen hardlopen te zijn: wandelen, fietsen of zwemmen kan ook. Ik ben gecertificeerd runningtherapeut, en heb zelf ook de ervaring dat sporten goed is voor mijn geestelijke gezondheid.
  • Heb je belangstelling voor een sportkunstenaars-hardloopgroep? Laat het mij dan horen! Ik ben aan het kijken of zo’n groep haalbaar is. Samen hardlopen, maar wel ieder op eigen niveau en met een eigen trainingsaanpak, en met veel aandacht voor techniek en goed trainen, en voor levenskunst.